प्रमोद प्रेमी यादव का नया गाना “घूंघट उठा ला” देखिए सिरफ सारेगामा हम भोजपुरी पर
भोजपुरी का नया गाना ‘घुँघटा उठाई ला’ यूट्यूब पर रिलीज हो गया है। प्रमोद प्रेमी यादव ने ‘घुँघटा उठाई ला’ गाना गाया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं। संगीत मनोज आर्यन ने दिया है। वीडियो का निर्देशन पवन पाल ने किया है। यह वीडियो गीत वेव म्यूजिक द्वारा जारी किया गया है
घुँघटा उठाई ला भोजपुरी लिरिक्स
प्यार खातिर जिनगी भर !
रोईब हो !
घुंघटा उठाई लs बोल बतियाई लs
कनिया बनाके लईलs जियरा जुड़ाई लs
ऐ राजा हो !
सुनs !
जियरा जुड़ाई लs !
हां ! घुंघटा उठाई लs बोल बतियाई लs
कनिया बनाके लईलs जियरा जुड़ाई लs
जियरा जुड़ाई लs !
बाकी दिल से तोहार नाही होईब हो
बरियारी भईल बावे शादी बलम
हम तs उनके ला जिनगी भर रोईब हो
अपना प्यार खातिर जिनगी भर रोईब हो
प्यार खातिर जिनगी भर !
रोईब हो !
मन में आ तन में बसेले उहे
उनका सिवा हमके हावा ना छुवे
ऐ जी हो !
हां ! मन में आ तन में बसेले उहे
उनका सिवा हमके हावा ना छुवे
मरते दम तक ना प्यार आपन खोईब हो
बरियारी भईल बावे शादी बलम
हम तs उनके ला जिनगी भर रोईब हो
अपना प्यार खातिर जिनगी भर रोईब हो
प्यार खातिर जिनगी भर !
रोईब हो !
हां नाजुक होला प्रीत के धागा
कृष्णा बेदर्दी बाड़े अभागा
काहे हो !
नाजुक होला प्रीत के धागा
कृष्णा बेदर्दी बाड़े अभागा
प्रमोद जबरन संगे तहरा सोईब हो
बरियारी भईल बावे शादी बलम
हम तs उनके ला जिनगी भर रोईब हो
अपना प्यार खातिर जिनगी भर रोईब हो
रोईब हो !
घुंघटा उठाई लs बोल बतियाई लs
कनिया बनाके लईलs जियरा जुड़ाई लs
बाकी दिल से तोहार नाही होईब हो
बरियारी भईल बावे शादी बलम
हम तs उनके ला जिनगी भर रोईब हो
हम तs पंकज ला जिनगी भर रोईब हो
अपना प्यार खातिर जिनगी भर रोईब हो
Ghunghta Uathaila Lyrics English
Ghunghata uthai la bol batiyai la
Kaniya banake lai la jiyara judai la
M – raja ho suna
Ghunghata uthai la bol batiyai la
Kaniya banake lai la jiyara judai la
Baki dil se tohar nahi hoeeb ho
bariyari bhail bawe saadi balam
Hum ta unke la jindagi bhar roeeb ho
Apna pyaar khatir jindagi bhar roeeb ho
Maan me aa tan me basela uhe
Unka siwa humke hawa na chuwe
Maan me ya tan me basela uhe
Unka siwa humke hawa na chuwe
Marte dam tak na pyaar apan khoib ho
bariyari bhail bawe saadi balam
Hum ta unke la jindagi bhar roeeb ho
Apna pyaar khatir jindagi bhar roeeb ho
Haan najuk hola preet ke dhaga
Krishna bedardi bade abhaga
najuk hola preet ke dhaga
Krishna bedardi bade abhaga
Pramod jabran sanghe tohara soeeb ho
bariyari bhail bawe saadi balam
Hum ta unke la jindagi bhar roeeb ho
Apna pyaar khatir jindagi bhar roeeb ho
Ghunghata uthai la bol batiyai la
Kaniya banake lai la jiyara judai la
Baki dil se tohar nahi hoeeb ho
bariyari bhail bawe saadi balam
Hum ta Pankaj la jindagi bhar roeeb ho
Apna pyaar khatir jindagi bhar roeeb ho
Ghunghta Uathaila Video
देखिए ‘घुँघटा उठाई ला’ का वीडियो
Song Credits:
Song: Ghunghta Uthai La – घुँघटा उठाई ला
Artist: Pramod Premi Yadav
Music Director: Manoj Aryan
Lyricist: Krishna Bedardi
Video by: Pawan Pal
Ghunghta Uathaila FAQs
गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं।
प्रमोद प्रेमी यादव ने ‘घुँघटा उठाई ला’ गाना गाया है।
वीडियो का निर्देशन पवन पाल ने किया है।
प्रमोद प्रेमी यादव ‘घुँघटा उठाई ला’ गाने में नजर आ रहे हैं
संगीत मनोज आर्यन ने दिया है।
यह गीत 31 मई 2021 को सारेगामा हम भोजपुरी के तहत जारी किया गया था।