RO के जल | Neelkamal Singh | RO Ke Jal | Bhojpuri Video 2021
मार्स एंटरटेनमेंट ने नीलकमल सिंह का नया नवीनतम भोजपुरी गीत 2021 ‘रो के जल’ प्रस्तुत किया।
नीलकमल सिंह का भोजपुरी गाना ‘रो के जल’ रिलीज हो गया है. नीलकमल सिंह ने इस गाने को गाया है। आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। यह वीडियो सॉन्ग मार्स एंटरटेनमेंट द्वारा 14 जुलाई 2021 को रिलीज किया गया है।
इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.
RO के जल भोजपुरी लिरिक्स
आरो के हो ! आरो के हो !
बोलs बोलs शंकर भगवन की जय !
आरो के हो !
पति हवे खर आ देवर हवे दूषण
कहेली की गंगा जी में बावे प्रदुषण
आ पेन्हले बाड़ी आभूषण !
बावे प्रदुषण !
ऐ जी !
पति हवे खर आ देवर हवे दूषण
कहेली की गंगा जी में बावे प्रदुषण
करस अभिषेक अतवारो के हो
हई पगलाईल देखs पारो के हो
जाली मंदिर में जल लेके आरो के हो
जाली मंदिर में जल लेके आरो के हो
तs जाली मंदिर में जल लेके आरो के हो
जाली मंदिर में जल लेके आरो के हो !
आरो के हो ! आरो के हो !
बेल के पतईया धतूर तुर खुद हो
लोटकी में लेके जाली सुधा के दूध हो
सुधा के दूध हो ! सुधा के दूध हो !
सनकला के आर बा !
ऐ हो !
बेल के पतईया धतूर तुर खुद हो
लोटकी में लेके जाली सुधा के दूध हो
इहे काम करती सोमारो के हो
माने परी इनका विचारो के हो
जाली मंदिर पs जल लेके आरो के हो
जाली मंदिर पs जल लेके आरो के हो
जाली मंदिर पs जल लेके आरो के हो
आरो के हो ! आरो के हो !
आरो के हो !
नीलकमल आशु से करावस शिव चर्चा
भोला भक्तिन हई करस बड़ी खर्चा
करस बड़ी खर्चा !
खर्चा ! खर्चा !
ऐ हो !
नीलकमल आशु से करावस शिव चर्चा
भोला भक्तिन हई करस बड़ी खर्चा
राखेली ध्यान कलाकारों के हो
श्रद्धा बा सेवा सत्कारो के हो
जाली मंदिर पs जल लेके आरो के हो
जाली मंदिर पs जल लेके आरो के हो
हई पारो के जल बाटे आरो के हो
अरे दू ठोप गंगा जल मिला लs !
RO Ke Jal Lyrics English
R.O Ke Ho ! R.O Ke Ho !
Bola Bola Shankar Bhagwan Ki Jay !
R.O Ke Ho !
Pati Hawe Khar Aa Devar Hawe Dushan
Kaheli Ki Ganga Ji Me Bawe Pradushan
Aa Penhale Badi Aabhushan !
Bawe Pradushan !
Ae Ji !
Pati Hawe Khar Aa Devar Hawe Dushan
Kaheli Ki Ganga Ji Me Bawe Pradushan
Karas Abhishek Atawaro Ke Ho
Hayi Pagalail Dekha Paro Ke Ho
Jali Mandir Me Jal Leke Aaro Ke Ho
Jali Mandir Me Jal Leke Aaro Ke Ho
Ta Jali Mandir Me Jal Leke RO Ke Ho
Jali Mandir Me Jal Leke R.O Ke Ho !
R.O Ke Ho ! R.O Ke Ho !
Bel Ke Pataiya Dhatoor Tur Khud Ho
Lotki Me Leke Jali Sudha Ke Doodh Ho
Sudha Ke Doodh Ho ! Sudha Ke Doodh Ho !
Sanakala Ke Aar Ba !
Ae Ho !
Bel Ke Pataiya Dhatoor Tur Khud Ho
Lotki Me Leke Jali Sudha Ke Doodh Ho
Ehe Kaam Karati Somaro Ke Ho
Maane Pari Inka Vicharo Ke Ho
Jali Mandir Pa Jal Leke R.O. Ke Ho
Jali Mandir Pa Jal Leke R.O. Ke Ho
Jali Mandir Pa Jal Leke R.O. Ke Ho
R.O. Ke Ho ! R.O. Ke Ho !
R.O. Ke Ho !
Neelkamal Aashu Se Karawas Shiv Charcha
Bhola Bhaktin Hayi Karas Badi Kharcha
Karas Badi Kharcha !
Kharcha ! Kharcha !
Ae Ho !
Neelkamal Aashu Se Karawas Shiv Charcha
Bhola Bhaktin Hayi Karas Badi Kharcha
Rakheli Dhyan Kalakaro Ke Ho
Shraddha Ba Seva Satkaro Ke Ho
Jali Mandir Pa Jal Leke R.O. Ke Ho
Jali Mandir Pa Jal Leke R.O. Ke Ho
Hayi Paro Ke Jal Baate Aaro Ke Ho
Are Du Thop Ganga Jal Mila La !
RO Ke Jal Video
देखिए ‘RO के जल’ का वीडियो
Song Credits:
►Song :- RO के जल
►Singer – Neelkamal Singh
►Lyrics – Ashutosh Tiwari
►Music – Arya Sharma
►Recordist – Jitu Sharma
►Concept – Sonu Sudhakar
►Digital Head – Vicky Yadav
►Managed By :- Mars Entertainment
RO Ke Jal FAQs
आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।
नीलकमल सिंह ने इस गाने को गाया है।
–
–
संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।
यह सॉन्ग मार्स एंटरटेनमेंट द्वारा 14 जुलाई 2021 को रिलीज किया गया है।